• Datum

  03Jul

 • Tijdstip

  15:00-16:00

 • Locatie

  Online

 • Regio

  Online

Financiële overwegingen geven vaak de doorslag bij circulaire beslissingen. Betrouwbare data en gevalideerde informatie kunnen meer zekerheid bieden om huidige businessmodellen te veranderen, nieuwe service- en verdienmodellen op te zetten of zelfs partijen te stimuleren om andere posities in de keten in te nemen. Het begint vaak met circulariteit verankeren in je productontwerp. Hoe zorg je ervoor dat dit ook rendabel en financierbaar wordt? Hoe overtuig je potentiële financiers met jouw circulaire propositie?

In de online Circular Tactics & Tools Talk – Financieren van circulariteit wordt je door een expert meegenomen in het onderwerp. Je leert van een bedrijf dat al eerder aan de slag is gegaan en hun geleerde lessen deelt. Daarnaast maak je kennis met concrete ontwerptools waarmee je zelf een stap vooruit kunt maken. En er is volop ruimte om jouw vragen en knelpunten te bespreken.

Ja, ik doe mee

CIRCONNECT partner

Versnellingshuis Nederland circulair!

Het Versnellingshuis richt zich op het bedrijfsleven uit het mkb omdat ondernemers de grootste impact realiseren richting hun afnemers, toeleveranciers en uiteindelijk de consument. Samen kunnen we systeem veranderen richting een circulaire economie.

Bekijk profiel

Read more about

Gerelateerde events

24Sep
 • Webinar

Circular Tactics & Tools Talk – Toekomstbestendig ontwerp

Read more about
22Oct
 • Webinar

Circular Tactics & Tools Talk – Omdenken van je product of dienst

Read more about

Ontvang nieuws en updates

Expert kennis, handige informatie en meer, meteen in je inbox.

Naam

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam