• Datum

  24Sep

 • Tijdstip

  15:00-16:00

 • Locatie

  Online

 • Regio

  Online

In de ontwerpfase van een product houd je rekening met de wensen en eisen die eraan worden gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van prestatie, levensduur, veiligheid en esthetiek. Zaken als nieuwe wet- & regelgeving die op je afkomt, consumenteneisen, grondstofprijzen en leveringszekerheid vergen extra eisen aan je productontwerp. Wat betekent dit concreet voor jouw product en proces en hoe kan je deze eisen direct vanaf de start meenemen?

In de online Circular Tactics & Tools Talk – Toekomstbestendig ontwerp wordt je door een expert meegenomen in het onderwerp. Je leert van een bedrijf dat al eerder aan de slag is gegaan en hun geleerde lessen deelt. Daarnaast maak je kennis met concrete ontwerptools waarmee je zelf een stap vooruit kunt maken. En er is volop ruimte om jouw vragen en knelpunten te bespreken.

Ja, ik doe mee

CIRCONNECT partner

TU Delft

Binnen de faculteit van Industrieel ontwerpen aan de TU Delft houdt de vakgroep Design for Sustainability zich bezig met duurzame productontwikkeling en ontwerpen binnen de circulaire economie.

Bekijk profiel

Read more about

Gerelateerde events

03Jul
 • Webinar

Circular Tactics & Tools Talk – Financieren van circulariteit

Read more about
22Oct
 • Webinar

Circular Tactics & Tools Talk – Omdenken van je product of dienst

Read more about

Ontvang nieuws en updates

Expert kennis, handige informatie en meer, meteen in je inbox.

Naam

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam