Make it Circular Design Challenge

 • Datum

  11 Oct -23 Jan

 • Tijdstip

  nvt

 • Locatie

  online

 • Regio

  Internationaal

De internationale organisatie What Design Can DO (WDCD) organiseert een design challenge met als thema Make it Circular. Zij roepen designers, creatieve proefessionals en start-ups op om hun ideeën in te dienen. Ideeën om afval te voorkomen en radicaal onze manier van leven te heroverwegen. Van wat we eten en dragen, tot waarom we spullen kopen en de manier waarop we bouwen.

De winnaars van de Make It Circular Challenge krijgen toegang tot een ontwikkelingsprogramma van zes maanden dat mede is samengesteld door deskundigen van het wereldwijde Impact Hub-netwerk. De winnende teams krijgen ook elk een bedrag van 10.000 euro en waardevolle PR via de kanalen van WDCD en partners.

Meer weten over de challenge? Klik op de button hieronder!

make it circular

Meer informatie

CIRCONNECT partner

CIRCO

De circulaire economie ontstaat niet vanzelf. CIRCO (een programma van TKI-CLICKNL) richt zich op het in beweging brengen van een nieuwe markt. CIRCO activeert daarom – met steun van de overheid – ondernemers en creatieve professionals om producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen om vervolgens circulair te ondernemen.

Bekijk profiel

Read more about

Gerelateerde events

24Sep
 • Webinar

Circular Tactics & Tools Talk – Toekomstbestendig ontwerp

Read more about

Ontvang nieuws en updates

Expert kennis, handige informatie en meer, meteen in je inbox.

Naam

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam