Publicatie

Boek: Products that Last

16 augustus 2022
CIRCONNECT partner

‘Products that last’ geeft verschillende strategieën en methoden om producten te herontwerpen. Doel is een nieuw perspectief te ontwikkelen om producten te ontwerpen. Er komt een verschuiving in de nadruk op verschillende product-eigenschappen en samen met ontwerpers kunnen ondernemers werken aan nieuwe principes om geld te verdienen aan het gebruik van producten. Er is een revolutie nodig in manieren van zakendoen. Hiervoor beschrijft het boek vijf businessmodel-typen die baat hebben bij een langer dan gemiddeld productleven (ze zijn te combineren en worden per hoofdstuk uitgelegd).

Auteurs: Conny Bakker, Marcel den Hollander & Ed van Hinte

 

Meer weten? Je gaat naar een Nederlandse versie

CIRCONNECT partner

CIRCO

De circulaire economie ontstaat niet vanzelf. CIRCO (een programma van TKI-CLICKNL) richt zich op het in beweging brengen van een nieuwe markt. CIRCO activeert daarom – met steun van de overheid – ondernemers en creatieve professionals om producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen om vervolgens circulair te ondernemen.

Bekijk profiel

Read more about

TU Delft

Binnen de faculteit van Industrieel ontwerpen aan de TU Delft houdt de vakgroep Design for Sustainability zich bezig met duurzame productontwikkeling en ontwerpen binnen de circulaire economie.

Bekijk profiel

Read more about

Dit vind je misschien ook interessant

Agenda

Er worden regelmatig events georganiseerd rondom diverse circular design thema’s

Bekijk de agenda

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam