Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom circular design. Hier vind je het laatste nieuws van Circonnect en haar partners.

Het laatste Circonnect nieuws

20220914_GSF_Glasgroep_Web-Sjors_Evers-4-1024x681-1-q7ujw9ryfv56h6o6l7f098jfvc02ywaxeuqz1as5yk 11 juni 2024

Zet een stap met de Circular Tactics & Tools Talks

Circonnect nodigt je uit voor de Circonnect Toolbox Talks. In deze webinar reeks neemt een sector expert van Circonnect je mee in uiteenlopende vraagstukken die spelen in de dagelijkse praktijk van maakbedrijven en de tools die bij dit specifieke vraagstuk aansluiten.

Read more about

Read more about
CIRCONNECT van start 04 juni 2024

Vacature: Finance Manager (opdracht, NL)

Ben jij klaar om je in te zetten voor een circulaire economie? Voel je je thuis in een dynamische omgeving waar jij de financiën van ons impactvolle programma beheert? Dan zijn we op zoek naar jou!

Read more about

Read more about
EP-168885A_PressConf_Repair 30 april 2024

Europees Parlement geeft circulaire economie een boost

Het was een mooie week voor iedereen die een toekomstbestendige, circulaire economie dichterbij brengt. Het Europees Parlement behandelde drie belangrijke wetsvoorstellen die direct impact hebben op bedrijven en ontwerpers. En met succes, want na de Raad stemde ook het Parlement in. In dit artikel zoomen we in op de 3 voorstellen en geven we handvatten om nog meer thuis te raken in deze onderwerpen.

Read more about

Read more about
CIRCONNECT netwerk 20 september 2022

CIRCONNECT lanceert online platform dat kennis over circulair ontwerp ontsluit

Vandaag lanceert CIRCONNECT het nieuwe online kennisplatform circular design. Op het platform delen vooraanstaande kennisinstellingen, de ontwerpsector, brancheverenigingen, regionale innovatie partijen en overheidsorganisaties opgedane kennis en ervaringen over circulair ontwerp.

Read more about

Read more about
Expert Café Impactmeting en LCA _ Self Assessment tool v2 20 juni 2022

CIRCONNECT lanceert tool waarmee bedrijven zelf hun milieu impact kunnen berekenen

De milieu impact van producten is voortaan snel en eenvoudig zelf in kaart te brengen met de nieuwe kosteloze Self Assessment tool voor levenscyclus analyses. MKB bedrijven kunnen hiermee betere beslissingen maken die bijdragen aan een duurzame en circulaire economie.

Read more about

Read more about
CIRCONNECT van start 31 maart 2022

Kennisplatform Circulair Ontwerpen van start

Kennisinstellingen, brancheverenigingen, de ontwerpsector, regioversnellers en overheidsorganisaties bundelen de krachten in het nieuwe kennisplatform CIRCONNECT. Zij maken bestaande kennis en ervaringen op het gebied van circulair ontwerpen breed toegankelijk en ontwikkelen samen nieuwe kennis.

Read more about

Read more about

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam