Case

Circulaire impact maken door het gebruik van circulair isolatieglas

14 juni 2023
CIRCONNECT partner

GSF Glasgroep is al ruim 30 jaar actief als glashandel en -reparateur voor vele partijen als verzekeraars, woningcorporaties en de aannemerij. Maarten Rood nam het bedrijf over van zijn ouders toen het nog een traditioneel leverings- en plaatsingsbedrijf was voor isolatieglas. De afgelopen jaren kreeg hij steeds vaker de opmerking dat glas erg vervuilend, CO2 uitstotend materiaal is. Is er een mogelijkheid om glas circulair of deels circulair toe te passen?

“Nadat we in de CIRCO Track ons circulaire glas als businessmodel in de markt konden zetten bleken er veel meer deuren open te gaan dan we verwacht hadden. Er ging een hele circulaire markt voor ons open. Ons advies: CIRCO Track, doen!”- Maarten RoodDirecteur GSF Glasgroep

Lees het hele artikel Je gaat naar een Nederlandse versie

CIRCONNECT partner

CIRCO

De circulaire economie ontstaat niet vanzelf. CIRCO (een programma van TKI-CLICKNL) richt zich op het in beweging brengen van een nieuwe markt. CIRCO activeert daarom – met steun van de overheid – ondernemers en creatieve professionals om producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen om vervolgens circulair te ondernemen.

Bekijk profiel

Read more about

Dit vind je misschien ook interessant

Agenda

Er worden regelmatig events georganiseerd rondom diverse circular design thema’s

Bekijk de agenda

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam