Publicatie

Community of Practice Herbruikbare verpakkingen

13 juli 2022
DEN HAAG - KIDV Verpakkingen - FOTO GUUS SCHOONEWILLE

Eén van de potentiële oplossingen om verpakkingen duurzamer te maken, is hergebruik. Herbruikbare verpakkingen zijn kansrijk om de milieudruk van een verpakking terug te dringen. Op een aantal verpakkingstypes na staat hergebruik echter nog in de kinderschoenen. Om gezamenlijke uitdagingen en kansen van herbruikbare verpakkingen verder te onderzoeken, heeft het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken de Community of Practice (CoP) Herbruikbare verpakkingen opgericht.

Wilt u deel uitmaken van deze Community of Practice Herbruikbare verpakkingen? Neem dan contact op met projectleider Marcel Keuenhof (m.keuenhof@kidv.nl).

Voor interessante discussies of inspirerend nieuws op het gebied van hergebruik van verpakkingen, kunt u tevens lid worden van de CoP-LinkedIn groep. Hier kunt u ook in contact komen met deelnemende partijen aan de CoP.

Meer informatie Je gaat naar een Nederlandse versie
More information Je gaat naar een Engelse versie

CIRCONNECT partner

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV)

Steeds meer ondernemers willen duurzaam verpakken, omdat ze het belang én de kansen zien van een circulaire economie voor verpakkingsmateriaal. Daarom adviseert en inspireert het KIDV bedrijven met advies op maat. We bieden feitelijke kennis en praktische tools, gebaseerd op toegepast wetenschappelijk onderzoek, actuele trends en kennis van de verpakkingsketen.

Bekijk profiel

Read more about

Dit vind je misschien ook interessant

Agenda

Er worden regelmatig events georganiseerd rondom diverse circular design thema’s

Bekijk de agenda

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam