• Datum

  22Oct

 • Tijdstip

  15:00-16:00

 • Locatie

  Online

 • Regio

  Online

Als ondernemer ben je dagelijks met je product(en) of dienst(en) bezig en probeer je dit te combineren met een toekomstbestendige bedrijfsvoering waarin je bedrijf en je producten aan alle huidige en toekomstige wet- & regelgeving voldoen. Dat is veel en het kan behoorlijk uitdagend zijn. Hoe kun je met een vernieuwende blik naar jouw product, organisatie en businessmodel kijken?

In de online Circular Tactics & Tools Talk – Omdenken van je product of dienst wordt je door een expert meegenomen in het onderwerp. Je leert van een bedrijf dat al eerder aan de slag is gegaan en hun geleerde lessen deelt. Daarnaast maak je kennis met concrete ontwerptools waarmee je zelf een stap vooruit kunt maken. En er is volop ruimte om jouw vragen en knelpunten te bespreken.

Ja, ik doe mee

CIRCONNECT partner

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is een kennisinstelling met een breed aanbod aan hoger beroepsonderwijs. Door de koppeling van onderwijs en praktijkgericht onderzoek draagt de HvA bij aan de vernieuwing van de beroepspraktijk. Circular design bij de HvA omvat onderzoek en onderwijs bij verschillende HvA-faculteiten.

Bekijk profiel

Read more about

Gerelateerde events

03Jul
 • Webinar

Circular Tactics & Tools Talk – Financieren van circulariteit

Read more about
24Sep
 • Webinar

Circular Tactics & Tools Talk – Toekomstbestendig ontwerp

Read more about

Ontvang nieuws en updates

Expert kennis, handige informatie en meer, meteen in je inbox.

Naam

Blijf op de hoogte

Expert kennis, handige informatie en meer. Rechtstreeks in je inbox.

Naam